Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az apró kockákra vágott szalonnát üvegesre pirítjuk. Megpirítjuk rajta a szintén apróra vágott vöröshagymát.
Belekerül a finomra vágott fokhagyma is.
Rádobjuk a nagyobb darabokra vágott afrikai harcsát, összepirítjuk. Rámorzsoljuk a Halászlé kockát, felöntjük fehér borral, amit el is forralunk róla.
Még melegen, turmixgépben pépesítjük.
Amikor langyosra hűlt belepörgetjük az olajat is.
Kiszedjük a pástétomot a turmixból és elkeverjük benne a snidlinget.
Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.